Cremă autobronzată | Spume și spray-uri autobronzante

Cremă autobronzată | Spume și spray-uri autobronzante

Autobronzante Profesionale


Autobronzante de ultimă generație pentru o culoare absolut naturală care rezistă până la 7 zile.
 

Disponibili în varianta de cremă sau spumă (Mousse), ele stimulează o culoare imediată delicată care se intensifică în 24 de ore.

Nu este nevoie să aștepți vara pentru a avea un bronz frumos precum al vedetelor! Bucură-te de un bronz perfect cu minim de efort, fără griji și de invidiat de către toate prietenele tale!

Aplicarea unui autobronzant înseamnă a opta pentru un cosmetic care oferă pielii un aspect asemănător bronzului generat de expunerea la razele UV. Ingredientul activ prin care actioneaza este dihidroxiacetona (DHA): un carbohidrat care, prin legarea de proteinele stratului superficial al pielii, induce formarea unor substante de culoare maro care confera stratului cel mai superficial al pielii un aspect bronzat. În cazul Australian Gold, acesta este combinat cu caramel și eritruloză.

 

                              
 

De ce autobronzantele Australian Gold oferă pielii o culoare absolut naturală, care nu tinde deloc spre portocaliu?

Pentru că folosesc un amestec avansat pe bază de DHA și eritruloză: acesta din urmă activ de ultimă generație, în special, conferă o culoare închisă care diferă de cea stimulată de autobronzante mai puțin dezvoltate. Infuzia de caramel subliniază în continuare o culoare chihlimbar naturală și omogenă.

Autobronzantele de ultimă generație exploatează zahărul și ingredientele sale active prin legarea de proteinele stratului cornos inducând formarea de substanțe brune care conferă pielii un aspect bronzat. Stimulează o culoare delicată imediată care se intensifică în 24 de ore.

Ce sunt bronzanții naturali? Sunt pigmenți naturali precum henna și coaja de nucă neagră care oferă o culoare suplimentară imediată care durează 1-2 zile.

Ce este DHA? Este un derivat al zahărului din trestie care, prin legarea de proteinele stratului cornos, formează o substanță brună care conferă pielii un aspect și mai bronzat.

🐨 Cum se aplică:

☀️ Este indicat sa folositi un scrub inainte de aplicarea autobronzantului pentru a elimina celulele moarte si impuritatile in favoarea unui rezultat omogen al aplicarii autobronzantului.
☀️ Aplicați produsul, lăsați-l să se absoarbă și se usucă bine.
☀️ Evitați să faceți duș timp de 4 - 8 ore pentru a permite produsului să funcționeze pe deplin.
☀️ Spălați mâinile după aplicare.
☀️ Păstrați pielea hidratată în mod constant pentru a preveni uscarea și exfolierea.

Alegeți tipul corect de cremă autobronzantă

Alegeți un produs de autobronzare care oferă o culoare mai închisă decât culoarea naturală, dar numai cu una sau două nuanțe. Fiecare produs de autobronzare are avantajele sale.

Preferați un autobronzant bun, sub formă de cremă, de spumă, de ulei, sau de spray?
Spray auto-bronzant - se aplică ușor și, în plus, se usucă repede
Loțiune și cremă autobronzantă - hidratează și hrănește pielea
Spumă autobronzantă (Mousse) - se întinde ușor și creează un bronz natural, fără pete, fiind potrivită și pentru începători

                                 

iar acum SĂ DEZBATEM MITURILE FALSE… „Devin dungat...” absolut nu cu condiția, desigur, ca cosmeticul să fie aplicat uniform pe piele. „Autobronzantul protejează împotriva razelor UV…?” nu si asta din doua motive: in primul rand nu contine creme de protectie solara; în al doilea rând, culoarea care stimulează nu este cea a bronzului indus de razele UV care protejează în mod natural împotriva acestora.

Pentru un bronz fără cusur nu uita să utilizezi o cremă cu protecție SPF. Nu în ultimul rând, dacă după ce te-ai expus la soare, pielea ta este uscată sau te ustură, folosește o cremă de după plajă răcoritoare, hidratantă și revigorantă!

Dorești un aspect intens bronzat, încă de la prima aplicare? În acest caz, alege autobronzantele Australian Gold Instant Sunless cu bronzer încorporat și bucură-te instantaneu de un bronz ca de la mare!



 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!