Cum alegi cea mai bună cremă pentru solar?

Cum alegi cea mai bună cremă pentru solar?

Ce cremă să folosești la solar? Cum alegi crema de bronzare potrivită pielii tale?


Să ai o piele bronzată este una dintre cele mai sexy calități. Sau cel puțin așa declară majoritatea femeilor. Însă e important ca bronzul să fie unul care are la bază o piele sănătoasă, hidratată și bine îngrijită. Solarul vine în ajutor. Este capabil să ofere întregului corp un bronz uniform, de parcă ai fi petrecut câteva zile pe o plajă însorită. Pentru a acoperi mai uniform pielea cu o nuanță frumoasă, pentru a o proteja de arsuri, se folosesc produse cosmetice speciale. Este important să nu te încurci și, bazându-te pe anumite criterii, să faci alegerea corectă a cremei de bronzare. Pentru a face acest lucru, trebuie să știi cum diferă un tip de altul, care se potrivește tipului tău de piele.
 

Cum să alegi produsele cosmetice potrivite pentru bronzarea la solar?

✅ Utilizați separat produse cosmetice pentru față și corp;
✅ Acordați preferință unei mărci atunci când utilizați cremă de față și de corp, altfel există o probabilitate mare de bronzare neuniformă din cauza diferitelor compoziții de creme;
✅ Nu uita să-ți hidratezi buzele;
✅ Alege produse cosmetice în funcție de tipul tău de piele;
✅ Alege îngrijirea adecvată vârstei tale;
✅ Căutați ingrediente naturale;
✅ Luați în considerare nuanța actuală de bronz. Cand pielea incepe sa arate cu o nuanta mai inchisa, alege produse cu bronzanti pentru a spori efectul;
✅ Pentru un bronz mai de durata, alege creme cu vitamina D si extract de pepene verde.

Fiecare produs cosmetic își va găsi admiratorul, așa că este imposibil să răspunzi fără ambiguitate la întrebarea „Care este cel mai bun”. Fiecare cremă are propriul efect. Singura caracteristică comună a tuturor produselor cosmetice de solar este protecția împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete și hidratarea pielii.

 

Alegerea unei creme în funcție de tipul de piele

Pentru cei cu tenul deschis crema de bronzare potrivita cu urmatoarele proprietati:
  • Are un efect moale și delicat.
  • Are o performanță de protecție sporită.
  • Hipoalergenic.
  • Conține antioxidanți pentru o funcție de protecție îmbunătățită.

Pentru cei cu pielea inchisa la culore, o vizita la solar nu va face decat sa-i sublinieze frumusetea, sa ofere un plus de stralucire. Pentru a face acest lucru, este mai bine pentru ei să folosească o cremă cu bronzanti. Componentele din compoziția sa dau o ușoară strălucire pielii. 
 

Tipuri de creme pentru solar

  • Cu bronzanti - bronzerul este o componentă specială care vă permite să oferiți un bronz maxim, să faceți nuanța saturată cu un efect de strălucire. Crema cu bronzant, la rândul său, se împarte în mai multe tipuri, în funcție de gradul de saturație al bronzului rezultat.
  • Cu Accelerator bronz - ca parte a acestor produse, componente care contribuie la producerea maxima de melanina in piele. Utilizarea produselor cosmetice acceleratoare vă permite să obțineți gradul de bronzare dorit într-un număr minim de vizite la solar. Nu este potrivit pentru persoanele cu pielea sensibilă.
  • Cu efect de furnicături - compoziția acestor fonduri conține un acid care activează circulația oxigenului în piele. Acest lucru vă permite să oferiți cel mai natural efect de bronzare, care nu va fi foarte izbitor. Produsele pentru furnicături nu sunt potrivite pentru pielea sensibilă, deoarece utilizarea lor poate duce la arsuri ale pielii.
  • Cu efect hidratant - sunt produse cosmetice optime si versatile care satureaza pielea cu umiditate la maximum intr-o perioada scurta de timp, nu ii permit sa se usuce sub influenta razelor ultraviolete.
 

Compoziția cremei solare

Compoziția cremelor de bronzare dintr-un solar diferă de acele produse cosmetice pe care femeile le folosesc în îngrijirea lor zilnică. În primul rând, ele conțin componente care nu împiedică pătrunderea radiațiilor ultraviolete în organism. În al doilea rând, nu afectează lămpile de bronzare, care sunt în mare parte acoperite cu acril. Potrivit producătorilor, toate cremele solare sunt sigure pentru sănătate și hipoalergenice.

✅ Bronzanti in diverse cantitati care declanseaza productia de melanina in organism.
✅ Agenți speciali de înălbire care permit bronzul să fie distribuit uniform pe tot corpul.
✅ Acid formic.
✅ Extract de alge marine pentru fermitatea pielii.
✅ Coenzima Q10 anti-îmbătrânire.
✅ Mentol sau mentă pentru răcire.
✅ Ulei de arbore de ceai sau extract de aloe, care au un efect calmant.
✅ Vitamine (A, E, C, B, K și F).
✅ Pantenol, care are un efect protector, de vindecare a rănilor și antiinflamator.
✅ Aditivi speciali care prelungesc bronzul si ii confera un alt grad de saturatie si nuante.

 

Solarul are doar două dezavantaje:

  • Razele ultraviolete, impreuna cu balsamul, usuca pielea, iar peelingul crescut al pielii nu contribuie la mentinerea profunzimii si intensitatii bronzului;
  • Radiațiile pot duce la dezvoltarea cancerului.
 

Cosmeticele selectate corect pot rezolva ambele probleme:

  • hidratarea profundă ajută la menținerea elasticității pielii, permite bronzului să dureze mai mult;
  • o crema cu bronzant imbunatateste culoarea bronzului natural datorita prezentei unor pigmenti speciali, prin urmare, pentru a obtine nuanta dorita a pielii, poti petrece mai putin timp in solar;
  • crema cu efect de furnicaturi provoaca un flux de sange artificial in piele, care iti permite sa faci plaja mult mai repede, respectiv, din nou, poti petrece mult mai putin timp in solar.

Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să alegeți cremele potrivite pentru un bronz frumos și uniform pe tot parcursul anului. Consultanții noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări și să vă ajute să alegeți o cremă ideală pentru pielea dumneavoastră.
Găsești întreaga colecție de creme pentru solar Australian Gold chiar aici.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!