Hidratarea pielii - Cât de importantă este hidratarea pentru piele

Hidratarea pielii - Cât de importantă este hidratarea pentru piele

Hidratarea pielii - Cât de importantă este hidratarea pentru piele


Hidratarea intensă a pielii este, fără doar și poate, secretul tinereții fără bătrânețe. O piele sănătoasă este o condiție incontestabilă a frumuseții, iar singura cale de a o menține astfel este asigurarea unui nivel optim de hidratare. 

                                   

 

De ce este importantă hidratarea corpului?


Pielea corpului are nevoie de o cremă hidratantă special concepută.
Pielea corpului are nevoie de la fel de multă îngrijire ca tenul tău. Deși este mai puțin fragilă, este supusă unui stres și mai mare în fiecare zi. Mai mult, schimbările de temperatură, poluarea și substanțele chimice afectează și usucă pielea.


Iată câteva sfaturi cum să-ți păstrezi pielea corpului hidratată și radiantă:

🔸    Oferă mai multă atenție în rutina de îngrijire zonelor foarte uscate, cum e pielea de pe genunchi sau coate.
🔸   Aplică loțiunea sau crema hidratantă masând ușor cu mișcări ascendente, fără să freci pielea agresiv.

🔸   Hidratează-te mereu după ce faci duș sau baie, pentru că atunci pielea absoarbe cel mai ușor substanțele nutritive.
🔸   Obișnuiește-te să ai o rutină zilnică de hidratare și vei vedea rezultatele cu siguranță!
 

Ce se întâmplă când te hidratezi corect?

Produsele hidratante oferă pielii o cantitate extra de apă și previn uscarea acesteia, creând astfel o barieră care împiedică apa să se evapore de la suprafața pielii și combate agenții nocivi din mediu. Mai mult decât atât, hidratarea corectă face pielea frumoasă și strălucitoare, menținând-o astfel mai mult timp.                                                                                         
                                                 

De ce este important să te hidratezi în fiecare zi? 

Pielea ta este expusă în fiecare zi multor factori nocivi. De la temperatura scăzută de afară, la aerul condiționat: pielea își pierde constant din hidratare și are nevoie de îngrijire permanentă. Cea mai ușoară cale să îi oferi ce are nevoie este să folosești cea mai bună cremă hidratantă pentru tine. Aplicând-o în fiecare zi pe corp și pe față, nu doar că îți păstrezi pielea hidratată, dar îi creezi o barieră protectoare care împiedică acțiunea factorilor nocivi. 


                                                   


Ce fel de consecințe are asupra pielii lipsa hidratării?

Procesul de îmbătrânire determină pielea să-și piardă din capacitatea de a produce în mod natural grăsime, cât și din capacitatea de a reține apă. Și, probabil, îți poți imagina consecințele în cazul deshidratării, cum ar apariția prematură a ridurilor, a texturii uscate și aspre. Toate acestea fac ca pielea să arate mai îmbătrânită decât este de fapt. Soluția, desigur, este hidratarea intensă. Dar, ai grijă să atingi un echilibru corect, deoarece atât hidratarea insuficientă, cât și cea excesivă poate avea efecte negative.
 

Cum alegem crema de corp? 

Alegerea cremei ideale pentru corpul nostru nu este complicată. Este suficient să acordați atenție cerințelor pielii dvs.

🔸  Pielea atopică este nu doar uscată, ci și intens pruriginoasă sau înroșită, necesitând o cremă specială pentru pielea atopică. Aceasta atenuează tensiunea și înroșirea, oferind calmare imediată și o stare de confort. Este parfumată foarte discret sau deloc, putând fi folosită, de regulă, și pentru copii. Recomandăm Loțiunea de Corp Australian Gold cu Eucalipt și Ceai alb.

🔸  Printre caracteristicile tipice pielii uscate se numără senzația de tensiune (mai ales după baie), o textură aspră la atingere și formarea scuamelor. Crema de corp pentru piele uscată vă scapă imediat de toate aceste manifestări. Alegeți creme de corp nutritive, mai dense cum ar fi Australian Gold cu Kiwi si apă de cactus sau Australian Gold Cocoa Dreams (cu nucă de cocos și portocală).

🔸  Dacă aveți pielea sensibilă, puteți observa adesea reacții precum roșeața, la anumite ingrediente care nu vă convin. Cea mai bună cremă pentru pielea iritată este cea cu o compoziție minimalistă și care se absoarbe fără necesitatea unui masaj prea energic. Australian Gold Forever After  este special concepută pentru pielea sensibilă.

🔸  Dacă nu aveți probleme cu pielea, puteți alege oricare cremă hidratantă pentru corp, în funcție de parfumul sau de textura preferată. Recomandăm Australian Gold cu Fructe de pădure şi Lavandă sau Australian Gold cu Piersică și Hibiscus.

🔸  Pentru că și pielea domnilor are nevoie de îngrijire specifică, am creat Australian Gold Hydrate by G Gentlemen special formulată pentru pielea bărbaților.


               


Oferă pielii toată atenția de care are nevoie! Australian Gold prezintă o selecție de creme hidratante pentru a te bucura din nou de pielea frumoasă și catifelată.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!