Importanta utilizarii cremelor cu protectie solara

Importanta utilizarii cremelor cu protectie solara

Importanta utilizarii cremelor cu protectie solara



Protectia solara trebuie sa fie produsul nelipsit din trusa de ingrijire a oricarei persoane indiferent de sex sau varsta. Daca exista un lucru asupra caruia medicii dermatologici sunt toti de acord, este acela ca protectia solara este absolut necesara pielii. 

Este important sa folosim creme cu protectie solara in viata de zi cu zi si oricand petrecem mult timp afara, nu doar atunci cand suntem la plaja si la mare, pentru a putea preveni efectele negative ale expunerii la soare.

Cu ce ne ajuta insa lotiunile cu factor de protectie solar?

 

Top 5 motive pentru a utiliza creme cu protectie solara si beneficiile acestora!

 
  • Asigura protectie impotriva razelor UV

Exista 2 tipuri de raze UV: UVA - cele care dauneaza pielii pe termen lung si UVB - cele care cauzeaza arsuri pe moment. Este important sa ne ferim pielea de ambele tipuri de raze UV, de aceea cremele cu SPF ar trebui sa va ofere protectie completa impotriva razelor UVA si UVB.
 

  • Reduc riscul aparitiei cancerului de piele
Pentru ca ne ajuta sa ne protejam de razele UV, cremele cu factor de protectie solara sunt un aliat de nadejde in prevenirea cancerului de piele. Melanomul in special este cel mai dur si periculos tip de cancer de piele, fiind de asemenea si cel mai raspandit. Stratul de lotiune actioneaza ca un scut ce impiedica razele soarelui sa ajunga la piele si sa provoace leziuni, de aceea este important sa reaplicam cremele cu protectie solara frecvent, pentru a fi protejati in permanenta.
 
  • Previn aparitia ridurilor si imabtranirea prematura
Razele soarelui afecteaza continutul de elastina din piele, un compus esential in mentinerea fermitatii, permitand pielii sa isi revina la forma initiala dupa ce s-a intins. De aceea, ridurile vor fi mai profunde si evidente in cazul pielii expusa la soare timp indelungat si fara protectie, pe cand tenul protejat isi va mentine elasticitatea si fermitatea, avand astfel un aspect mai tanar si sanatos.
 
  • Previn aparitia pistruilor si a petelor
Ati observat probabil ca vara pistruii sunt mai evidenti, iar in urma statului la soara numarul acestora se poate inmulti. In plus, persoanele cu ten deschis la culoare pot observa aparitia unor pete maronii pe piele, tot un efect negativ al razelor UV. Creme cu SPF actioneaza si in acest caz ca o bariera protectoare, reducand riscul aparitiei de noi pistrui.
 
  • Elimina riscul de arsuri solare
Principalul si probabil cel mai evident beneficiu al cremelor cu factor de protectie este acela ca ne scutesc de aparitia arsurilor solare, care pot deveni extrem de dureroase pe termen scurt si pot avea repercursiuni serioase pe termen lung. Pielea inrosita, care ustura si care se cojeste, este tot un efect al expunerii la soare fara protectie adecvata si poate fi evitata cu succes folosind o lotiune de plaja atunci cand petrecem multe ore in soare.

Nicio crema antirid si antimbatranire nu vor reusi sa stearga ridurile sau liniile fine, pe cand folosind o crema cu protectie solara mare reusesti sa previi acest lucru. 

Nu ignora importanta folosirii cremelor cu SPF si nu renunta la aplicarea acesteia indiferent de vremea de afara daca vrei sa iti mentii pielea tanara, frumoasa si sanatoasa!


Intra aici pentru produsele recomandate!


                             Protecția solară - importantă pentru sănătatea noastră
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!