Machiaj de zi natural

Machiaj de zi natural

Produse indispensabile pentru crearea machiajului



Orice femeie pasionată de frumos are un întreg ritual de îngrijire, iar trusa de machiaj este de nelipsit. Alege întotdeauna produse cosmetice de cea mai bună calitate, cu care vei da frâu liber imaginației, te vei redescoperi și vei purta de fiecare dată un machiaj care îți va da încredere în tine.
Mai jos, vă vom prezenta care sunt mijloacele cosmetice de bază care nu trebuie să lipsească nici o clipă din trusa cosmetică.

                                 

Baza de machiaj

Regulă de aur: nu aplica niciodată fondul de ten fără o bază de machiaj. Aceasta hidratează și pregătește tenul pentru produsele ce urmează a fi aplicate. O bază de machiaj bună atenuează aspectul porilor și a ridurilor fine, facilitând aplicarea fondului de ten.

Fondul de ten

Fondul de ten este unul dintre cele mai importante mijloace cosmetice pentru crearea machiajului. Acesta trebuie ales în funcție de tipul tenului: gras, mixt, uscat sau normal. Astfel, va asigura cea mai bună acoperire și se va menține pe tot parcursul zilei. Important este să cunoști textura și culoarea de care ai nevoie și să testezi nuanța pe gât, la lumina zilei, de preferat.

                                       


Concealer

Adio cearcăne și imperfecțiuni cu acest produs minune: corectorul! Un produs inovator capabil să mascheze cearcănele de sub ochi, petele pigmentare, coșurile și alte imperfecțiuni. Cu ajutorul unui concealer vei obține un aspect fresh, mult mai luminos și mai tânăr.

Contouring

În această categorie poți include mai multe produse, cum ar fi: fard de obraz, iluminator și o pudră bronzantă cu care poți crea un joc de lumini și umbre.  Dacă produsele și modul de aplicare sunt cele potrivite, vei obține un look cu aspect catifelat și natural. 

                                       
Mascara

Fără aplicarea rimelului, machiajul poate fi considerat incomplet. Acest produs poate fi folosit și singur, în zilele în care optezi pentru un machiaj natural.

Ruj

La fel ca și celelalte produse cosmetice decorative, rujul nu trebuie să lipsească din trusa cosmetică. Acesta are proprietatea să facă buzele mai senzuale și seducătoare. Indiferent de nuanța pe care o vei alege, mijlocul cosmetic va completa perfect imaginea unei femei stilate.

                                        

Este foarte important să alegi întotdeauna produse de calitate și blânde cu tenul tău, de aceea îți recomandăm produsele de machiaj Raysistant cu care vei fi întotdeauna irezistibilă!



 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!