Machiaj rezistent de vară

Machiaj rezistent de vară

 

TIPS AND TRICKS


Machiaj rezistent de vară

 

Vara🌞 este plină de lucruri frumoase, timp liber, distracție și căldură. Dar când te gandești la machiaj, îți aduci aminte de rujurile lipicioase sau machiajul care curge din cauza temperaturilor ridicate. Uită de această frică, doar tinând cont de pașii următori, care te vor ajută să obții un machiaj rezistent pe toată durata zilei, chiar și atunci când vremea este caniculară. 🔥🥵

Fond de ten sau cremă colorantă
Deși probabil îți dorești ca pe timpul verii să nu-ți încarci tenul cu produse de machiaj, gândești greșit. Dacă alegi să umbli cu tenul liber, acesta este mai expus la radiatile solare. Un fond de ten ușor, un fond de ten cu SPF sau doar o cremă colorantă va oferi tenului tău atât perfecțiune, cât și protecție. Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion perfect pentru zilele de vară.

 


Pudră
Pentru o fixare mai impecabilă a machiajului, pe timpul verii este ideal să foloseșți o pudră ușoară, care pe lângă fixare, ajută și la absorbirea excesului de sebum, având grijă ca tenul tău să-și mențină aspectul mat și elegant. O pudră îmbogățită cu vitamine, care îți lasă tenul să respire este Pudra bronzantă Raysistant SPF50.

 


Machiajul ochilor
Pe timpul verii este ideal să nu îți încarci ochii foarte mult. Tot ceea ce ai nevoie este un contur de ochi rezistent la apă, pentru a-ți contura delicat ochii. Conturul de ochi negru Raysistant te va ajuta să obții cele mai pătrunzătoare priviri. Pentru a completa machiajul ochilor cu succes, ai nevoie de o mascara, de asemenea rezistentă la apă, pentru a avea cele mai lungi și voluminoase gene. Mascara Australian Gold îți va păstra genele intacte în orice condiții.

 


Buze
Buzele merită și ele să fie conturate, pline de culoare și strălucire. Un ruj probabil că îți va încărca prea mult machiajul, de aceea îți propun un luciu de buze ușor și răcoritor, rezistent la apă, perfect pentru fiecare zi de vară. Luciul de buze Raysistant SPF15 cu acțiune protectoare şi hidratantă este alegerea perfectă.

 


✨ Utilizând produse de înalta calitate și rezistente la apă, machiajul de vară va arăta impecabil, iar tu nu va mai trebui să te îngrijorezi, deoarece vei arăta fabulos la orice oră din zi. 🥰💖
 


Selecția noastră de produse care nu pot lipsi din rutina ta de make-up le găsești aici.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!