Noua Protecție Solară pe Bază de Plante Australian Gold

Noua Protecție Solară pe Bază de Plante Australian Gold

Protecție Solară pe Bază de Plante



Vă prezentăm noua protecție solară pe bază de plante de la Australian Gold! Această linie a fost creată pentru cei care caută o alternativă mai naturală la protecția solară. Fiecare produs folosește puterea naturală și eficientă a plantelor pentru a oferi o îngrijire excelentă a pielii, protejând în același timp împotriva arsurilor și a îmbătrânirii premature. Am formulat meticulos această linie pentru a avea concentrații suficient de mari de Aloe Vera și ulei de cocos pentru a oferi rezultate reale! Ambalare ecologică – Mai mult de 50% din fiecare sticlă este fabricată din materiale reciclate.

Protejează-ţi pielea şi mediul înconjurător cu Australian Gold
☀️



                                


Linia de loțiuni pe bază de plante au o formulă fină botanică, vegană și prietenoasă cu recifele. Linia cuprinde 3 produse, SPF 50 pentru față, SPF 50 pentru corp și SPF 30 pentru corp.
 
  • Pe bază de plante: spf din cea mai mare concentrație absolută de Aloe Vera. O bază botanică apreciată capabilă de calmare, netezire, hidratare și reparare, care valorifică acțiunea sinergică a Aloe Vera, uleiului de cocos și amidonului de tapioca. O triplă infuzie complet naturală pentru un cosmetic pe bază de botanică cu eficacitate superioară.
 
  • Ulei de nucă de cocos: un ingredient activ botanic bogat în acizi grași care poate oferi hidratare imediată. Super eficient, este ideal si pentru pielea sensibila.
 
  • Prieten cu tapioca: ingredient prețios cu virtuți anti-îmbătrânire care oferă Vitamina B, Minerale și - datorită Saponinei - acționează ca un antiinflamator. Datorită puterii sale higroscopice, captează moleculele de apă, ajutând la menținerea hidratării pielii.
 
  • Anti-îmbătrânire: atunci când este utilizat conform instrucțiunilor, s-a demonstrat că acest produs reduce riscul de îmbătrânire precoce a pielii.
 
  • Spectru Complet: protejează împotriva razelor UVA și UVB, precum și împotriva luminii albastre și infraroșii.

Hipoalergenic, vegan, nu sunt testate pe animale, fără gluten.
Testat dermatologic.
Prietenos cu recifele de corali - Fără oxibenzonă sau octinoxat.


                               

Peste 60% din recifele de corali riscă daune din cauza poluanților marini. Acesta este motivul pentru care Australian Gold a decis să nu folosească ingrediente precum octinoxatul și oxibenzona, cu impact recunoscut asupra coralului, în formulările de protecție BOTANICAL și SPF Fresh & Cool.

Australian Gold se angajează, de asemenea, să adopte o poziție clară împotriva cruzimii față de animale. Toți furnizorii săi sunt obligați să selecteze în mod responsabil ingredientele, pentru un lanț de aprovizionare controlat vegan și fără cruzime.

Protejaţi-vă pielea de soare și mențineți-o extra hidratată cu linia noastră Plant Based!


                                


 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!