Totul despre bronzare la solar - Tips & Tricks

Totul despre bronzare la solar - Tips & Tricks
 

Regulile de Aur ale Bronzarii la solar





Sa ai o piele bronzata este una dintre cele mai sexy calitati. Sau cel putin asa declara majoritatea femeilor. Insa e important ca bronzul sa fie unul care are la baza o piele sanatoasa, hidratata si bine ingrijita.

Mersul la solar iti ofera control complet asupra intensitatii si duratei sedintei, ceea ce reduce la minim riscul unui bronz neuniform si al arsurilor. Bronzul camufleaza optic, prin pigmentare, defecte ale pielii precum vergeturile, semnele, acneea.

Bronzarea moderata inainte de vacanta iti poate stimula productia de melanina inainte de expunerea propriu-zisa la soare, pregatindu-ti astfel pielea pentru soare. Este indicat sa aplici atat o crema inainte de solar, cat si o crema dupa solar.

Daca te intrebi cum e la solar, afla ca poti sta si culcata pe spate, si in picioare, cu mainile pe langa corp sau deasupra capului. Nu ai voie sa folosesti telefonul in cabina de solar!

 

Cum să te bronzezi corect în solar?

  • Este important să reții că înainte de a merge la solar nu este bine să faci duș sau baie, deoarece săpunurile și gelurile utilizate pot usca pielea, ceea ce o face și mai sensibilă, iar drept urmare pot apare arsuri la suprafața ei.
  • Protejeaza-ti zonele sensibile!  Inainte de orice sedinta de solar trebuie sa iti acoperi locurile intime si sa aplici stickere pe alunite, mameloane, tatuaje si alte puncte care pot fi afectate de razele UV.
  • Evita solarul daca suferi de probleme medicale, precum diabetul zaharat, disfunctiile glandei tiroide, probleme cardiovasculare, cancer sau boli ale pielii!
  • Foloseste doar produse speciale pentru bronzul la solar! Toate celelalte produse cosmetice pot creste sensibilitatea pielii si pot facilita aparitia arsurilor.
  • Nu intra in solar cu bijuterii! Supraincalzirea bijuteriilor poate provoca arsuri pe piele sau poate duce la un bronz neuniform.
  • Asigura-te ca ai o pozitie corecta, care permite bronzarea uniforma a tuturor zonelor corpului.


Ce trebuie sa faci cand mergi la solar?

Regulile pe care trebuie sa le urmezi atunci cand alegi sa mergi la solar sunt relativ simple, insa sunt lucruri pe care trebuie sa le respecti cu strictete cand vine vorba de pielea ta si de expunerea intr-un solar. Pentru ca iti doresti un bronz intens, dar in primul rand sanatos, nu?
  • Incepe sedintele treptat (stim ca vrei un bronz intens si rapid, insa trebuie sa ai grija de pielea ta, asa ca alege cateva sedinte de 3 minute, 6 minute, 9 minute si poti creste progresiv pana cand ajungi la un numar optim de minute pentru pielea ta).
  • Alege o crema care accelereaza bronzul. Folosirea cremelor mărește rezultatul bronzării cu până la 30% – 50%!
  • După solar nu faceți duș două ore. Dacă ați folosit creme nu trebuie să faceți duș timp de 4 ore. Altfel se diminuează efectul cremelor care acționează timp de 4 ore de la aplicare.
  • Nu folosiți loțiuni de protecție solară sau ulei de corp în timpul bronzării deoarece utilizarea acestora anulează rezultatul ședinței de bronzare.
  • După duș hidratați pielea pentru că în urma bronzării se usucă. Indicat este să folosiți loțiunile speciale după bronzare care hidratează și mențin bronzul mai mult timp.
 

De ce ar trebui sa folosesc lotiuni dupa bronzare?

Lotiunile dupa bronzare regenereaza pielea si cresc durabilitatea bronzului. In timpul bronzarii, pielea este expusa la doze puternice de raze UV, care pot provoca uscarea si perturbarea echilibrului natural al pielii.
Lotiunile dupa bronzare ajuta la restabiliea acestui echilibru, respectiv hidratarea pielii si astfel o fac sa arate mult mai bine. Lotiunile dupa bronzare contin diferite ingrediente suplimentare pentru a evidentia bronzul si pentru a-l prelungi. De asemenea, ele lasa pielea mai elastica, neteda si radianta.
Este de remarcat faptul ca lotiunile dupa bronz, contin adesea foarte multe substante nutritive, hidratante, de intarire si regenerare decat lotiunile obisnuite, astfel incare acestea pot fi folosite si pentru ingrijirea zilnica a pielii.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!