Machiajul Natural al Viselor Tale

Machiajul Natural al Viselor Tale

Machiajul Natural al Viselor Tale: trucuri pe care trebuie să le știi

 

Cum să obțineți un machiaj natural

Pasul 1: Începeți cu o pânză curată

Pielea cu aspect sănătos necesită mult mai puțin machiaj pentru a arăta proaspătă și strălucitoare. Începe cu o spălare bună și o hidratare majoră înainte de a sparge corectorul, iar pielea ta va arăta serios de invidiat. Demachiantul bifazic  este o opțiune sigură și eficientă pentru toate tipurile de piele chiar și pentru cele mai sensibile și dizolvă murdăria, uleiul și machiajul cu ușurință. Continuă cu o cremă hidratantă și pregătește-ți pielea pentru machiaj.

                     

 

Pasul 2: Uniți lucrurile

Aplică un strat subțire de fond de ten pe toată fața. Amintește-ți că nu ai optat pentru un look cu acoperire ridicată, așadar, folosește fond de ten  cu moderație și uniformizează-l bine. Raysistant Fond de ten iluminaror  ce se îmbină perfect cu pielea, creând o peliculă subțire care ajută la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii și luminează pentru un finisaj natural.

Pentru o textură mai lejeră puteți opta pentru Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion, uşor colorată, uniformizează tonul şi culoarea pielii, ascunde liniile fine şi ridurile. Acționează ca un BB cream.

                       

Pasul 3: Tratarea imperfectiunilor

Camuflează toate imperfecțiunile aplicând corector cu delicatețe, în special sub ochi, cu ajutorul degetelor.  Nu uita să uniformizezi până obții rezultate ireproșabile! Raysistant Smooth Concealer - Corector cremos acoperă cu ușurință orice, de la pete la cearcăne. Punctează-ți corectorul acolo unde ai nevoie și folosește o pensulă de precizie pentru a-l amesteca folosind mișcări mici, circulare.
 

Pasul 4: Definiți și străluciți

Accentuează-ți trăsăturile cu bronzer (sau un contur ușor), fard de obraz și iluminator. Raysistant  Pudră bronzantă cu o putere ridicată, oferă un bronz luminos şi natural. Textura sa ușoară este foarte ușor de aplicat iar infuzia de filtre solare o face potrivită chiar și în cazul unei expuneri intense la lumina soarelui.

                       
 

Pasul 5: Ține-ți ochii pe premiu

Creați un aspect natural de machiaj pentru ochi cu un amestec de farduri de pleoape mate și strălucitoare.
Raysistant Fard de pleoape bronz metalic  oferă un efect de „a doua piele” incredibil de naturală și de impact.
Mascara Raysistant Black, ideală pentru machiajul natural sau intens, stimulează densitatea, volumul și curbarea genelor fără să le încarce. 


                                            

Pasul 6: Colorează-ți look-ul

Pentru buze cu un aspect sănătos și luciu natural, aplică puțin luciu de buze nuanțator. Aceasta este nota finală a unui machiaj natural, deloc încărcat. Luciu de buze Raysistant  cu acțiune protectoare şi hidratantă, îmbogățită cu filtru UV și substanțe nutritive pentru un finisaj radiant.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0720.100.120 vanzari@australiangoldromania.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!